Beställa kjolpaket el. fälgar från Japan? Skeppa i våra containrar NU!

Efter senaste tidens snurr med bilar BESTÄLLDA DIREKT FRÅN JAPAN så öppnas det upp lite mer för att man ska kunna hjälpa flera med att få hem stora saker som bodykit/kjolpaket, fälgar och dylikt.

 

Vi har för våra bilkunder alltid haft den möjligheten i samband med bilköpet, eller om det är någon vi sponsrar som ska beställa sällsynta saker som bara säljs i Japan- att skeppa delar till väldigt låga kostnader med de containrar bilarna är i.

 

Nu är det snart dags för ännu en burk att lämna Japan och ambitionen är att fylla en till innan vintern är över = få hem allting i god tid till Elmia 2011.

 

Vill man sticka ut på den mässan duger det inte längre att köpa prylar från E-bay som alla andra också köper då de är för snåla för riktig kvalitet.

 

Kanske ett bra tillfälle att köpa den där exklusiva uppsättningen fälgar från Volk, Advan, Enkei eller Works? En uppsättning fälgar kostar mycket, men det hela blir löjligt orimligt när man ska frakta från Japan. Här har ni chansen att få hem fälgar av denna exklusivitet för ändå rimliga pengar!

 

Eller har du ribban ännu högre med att ta ett kjolpaket som inte går att få halvdana kopior på, och vara ensam med i Skandinavien? Vi har exempelvis tagit kit från Mugen, RE-Amemiya och mindre kända tillverkare som Crossfactory samt Tamon Design.

 

Finns det i Japan = så kan vi fixa det. Vårat samarbete med välryktade tuningshopen Sunline Racing gör att det i princip alltid kan göras ett telefonsamtal kollegor mellan där för att styra upp även de mest speciella förfrågningarna. Bara man vet att Japansk kvalitet kostar så har man i slutändan ändå stora möjligheter att vara väldigt ensam om vissa saker på just din bil… 🙂

 

 

Finns inga begränsningar här, är det avgassystem, chassieprodukter, huvar eller annat godis som spoilers så kan vi ordna med det. Bara öppnan upp en site som RHDJAPAN eller NENGUN och få ett riktpris där!

 

Skicka en förfrågan via KONTAKTA OSS och be om en offert. Väldigt aktuellt, så snabba på om du på allvar vill ha hem riktigt exklusivt godis till din bil i vår redan idag!

7 tankar om “Beställa kjolpaket el. fälgar från Japan? Skeppa i våra containrar NU!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?