Ask and you shall recieve: Rolig Nissan Silvia S14 fyller containern!

Igår gav jag mig själv ett löfte att fylla en container genom att köpa en bil på auktion no matter what. Det löftet infriade sig redan inatt, när första bilen vi budade på gick igenom.

 

Blev en Nissan Silvia S14 med mycket kärlek nedlagt på utsidan samt lagom med prepp i motor/chassie.

 

Hade hoppats på en widebody, men denna hade mer rätt i specen utan att se lika extrem ut.

 

Känns konkurrenskraftig på miltalet också, 8000mil som denna har är inte så mycket sett till årsmodellen…

 

Ska bli väldigt kul att se de mer detaljerade bilderna, men ännu roligare att provköra. Nu får containern gärna ta så lite tid på sig som möjligt, men det brukar ta iaf 2 månader innan de är på våran verkstads bakgård och öppnar burken tillslut.

 

Känns med facit på hand ännu skönare att vi precis hann köpa en bil och får in bokningen innan storhelger iaf, ännu en faktor som gör att man hade extra bråttom och budade lite mer aggresivt inatt.

 

Väntar ”själv” på en viss Toyota Aristo som ska göras i ordning lite lagom till Elmia 2011, och då vet ni att tiden alltid blir knapp ju närmare man kommer.

 

Blir för den delen också bråttom att kasta in det där HKS Intercooler-kitet man sneglat på ett tag.

 

Men man kanske skippar det och låter MAJOR BY SUPERIORIMPORTS bygga ett custom istället, känns väl mer troget mot sitt egna varumärke. Mattias, läser du detta och har svetsen i högsta hugg någonstans i Mars eller? 😉

 

Kommer fortsätta jaga bilar då jag hoppas fylla en till container som hinner hem innan säsong. Har en handfull beställningar på DIREKTKÖP FRÅN JAPAN så varför inte?

En tanke om “Ask and you shall recieve: Rolig Nissan Silvia S14 fyller containern!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?