Årets Superiorfoto kandidat #8: RE-Amemiya RX-7 @ Kinnekulle

Tidigt på säsongen körde vi en trackday med Time Attack på KINNEKULLE ihop med SUPRA CLUB SWEDEN. Det var en blöt dag där vi får första gången körde TIME ATTACK SKYLINE motorn riktigt varm, med oss var också Johan Carlsson med sin FC3S- och så Mattias från Jönköping med sin ”old school” RX-7:

 

 

 

Det var premiär ut för Mattias när det gäller banåka och vips så var han fast i det träsket. Snabbast för dagen vart Carlsson som är veteran på denna bana, ni bör LÄSA MER HÄR om hela träffen i sig som var mycket trevlig!

 

Ang. bilden så är det återigen BRAMSTEDT.SE som står för den, och jag fastnade för den då konturerna är helrätt på den mycket speciellt stukade sjuan, sen att det verkligen framkommer vilken blöt dag det var. Skön känsla helt enkelt och än en gång tummen upp för Lukas och hans fotografering!

 

Ni som inte följt tävlingen ”årets Superiorfoot” uppmanas att SE ALLA BILDER HITTILLS och gärna skriva en rad eller två om varje bild. 🙂

7 tankar om “Årets Superiorfoto kandidat #8: RE-Amemiya RX-7 @ Kinnekulle

  1. CrilleD says:

    Jag tror nog jag ska kunna fixa färg på karossen innan jul!
    Lite jobbigt att herren själv är borta så mycket, men helgerna brukar gå åt i hans garage. Tror nog bestämmt att efter denna helg är vi klara för att köra den till boxen!!!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?