Årets Superiorfoto kandidat #6: Supran @ Västervik – Bramstedt.se

Detta evenemang (LÄS MER HÄR OM DET) var en riktig braksuccé, med betoning på brak:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=iuAZFTJbljs

 

Oj vad jag fick äta skit efter det där. Missen låg i att jag för första gången körde på slicks med R-däck fram. Och det är en helt annan sport än vanliga gatdäck. Så första sladden jag fick så gjorde mitt rattande bara saken värre och värre. Man måste ha mer känsla än vad jag hade om man ska styra emot med spårkänsliga racedäck fram och slappa slicks bak. Men en erfarenhet rikare, och det kostade mig inte mer än massa gräs under bilen så man var duktigare på att ratta på gräset än asfalten haha! 😀

 

Här är iaf en bild BRAMSTEDT.SE tog när jag gjorde burnouten innan den repan. Grym skärpa, flyt med solen som lyser upp härliga konturer och massa rök/action. Of course you like it…

 

 

Kommentera nedan nu, varit dåligt med den varan sista tiden… 😉

6 tankar om “Årets Superiorfoto kandidat #6: Supran @ Västervik – Bramstedt.se

  1. Steffen says:

    Lukas lyckades knäppa några riktigt bra über-bilder under dagen 🙂 Denna bilden är lätt en av mina toppfavoriter för iår. Kanske skulle kalla den The Heartattack 😉 för det är nästan vad man fick efter bilden hade tagits.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?