Årets JDM-bygge publiceras imorn – Erik Jonassons Datsun 240Z!

Ni som inte har hittat VÅRAN FACEBOOK-SIDA har tråkigt nog missat ett par teasers på de bilder Martin BILBILDER.SE Persson tog på Erik Jonassons Datsun 240Z; som i slutändan hamnade i stora UK-baserade tidningen BANZAI MAGAZINE.

 

 

Nu när de släppt sitt nummer och det försvunnit från hyllorna (hoppas för guds skull ni inte missade det) så är det dags att officiellt publicera de läckra bilderna. Hur kan man göra det på ett bättre sätt än samtidigt ge en fullfjädrad SUPERIOR SELECTED FEATURE om den, och berätta storyn från våran sida om Eriks förfinade mästerverk?

 

 

Det finns faktiskt inget roligare än folk som vågar blanda koncept, prova sig fram och experimentera. Få lyckas på första försöket, men artikeln är skriven för att ta reda på om Erik lyckats; och hur han gjort det. Han har redan fått otroligt mycket press på stora bloggar, forum och dylikt. Men vi hoppas ”knyta ihop säcken” och se fram emot hans modifieringar inför 2012…

 

 

Dessa tre bilder i inlägget är vad vi värmt upp folk med på VÅR FACEBOOK så vi tyckte det var passande att ni som inte har ett konto där också få se dom. Även om kontentan av detta inlägg är att hela artikeln och galleriet publiceras tidigt imorgon!

 

Vi hoppas på god spridning av denna fördjupning, och att folk tar sig tid att ge den där lilla lilla klappen på ryggen genom att skriva en kommentar eller två, publicera länken på era sociala ”hangarounds” online osv. Det sporrar otroligt mycket!

 

Alltså, imorn när ni har första frukost-pausen vet ni att det bara är bokmärka SUPERIOR-BLOGGEN för ett stycke underbara bilder och lite kul läsning. Väl mött!

3 tankar om “Årets JDM-bygge publiceras imorn – Erik Jonassons Datsun 240Z!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?