Äntligen i fas! Blogga bilar på väg från Japan & Italiensk matkultur!

Har suttit hela denna vecka med att komma mer i fas med vissa områden som dröjt alldeles för länge.

 

Men nu är det verkligen ordning och reda i mailkorgen och jag ser fram emot en helg där man kan hugga i ostört på många utvecklande projekt istället!

 

Även bloggen ska få ut en massa godis jag hushållit på ett tag, har en liten lista förberedd på inlägg som ska fixas när det blir en lugn stund.

 

Bl.a. har vi ju nu en handfull bilar på väg från Japan DIREKT TILL KUND som är minst sagt stiliga. Det är dom ni ser utspridda här i inlägget, ett sant nöje är det att dela med sig av dom till er andra. Vi har verkligen haft turen att senaste raden uppdrag varit i premiumklass mer än standard.

 

 

Intresset för denna tjänst som enligt mig (bortsett från = otroligt tålamod krävs) är bästa sättet att köpa Japansk sportbil på by far har varit större än någonsin. Vi får tacka nej till en hel del uppdrag tyvärr men för de som verkligen vet vad de vill ha så försöker vi nu utöka våra resurser i den dagliga jakten.

 

Mycket handlar precis som i resten av verksamheten i att effektivisera lite och få till rutiner, men det jobbas det med för varje dag.

 

Rakt på sak är det iaf två platser att leta bil på just nu. KONTAKTA OSS om du tänkt något på att få hem din drömbil från Japan till våran 2011!

 

I övrigt är det mesta som vanligt, många bollar i luften trots att man är relativt strikt med att hålla i handbromsen just nu = inte ta på sig för mycket nytt eller lova bort sin tid hursomhelst. Många i den personliga sfären som hamnat i kläm dessa intensiva månader (år?), men tror de som är riktiga vänner förstår det- och kommer stötta en så man kan uppnå de målsättningar man svurit skall uppnås.

 

Brukar i tyngre stunder då man reflekterar över det gå tillbaka till den första riktiga musiken. Man kan väl på sant bloggmanér dela med sig av ett ”så långt från bilar man kan komma” musiktips mitt i allt:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=PLFVGwGQcB0&feature=related

 

Ikväll blir det ännu en lyckad tidig smitning från datorn för att återuppväcka de goda minnena från de dagarna man spenderade i Italien under början av September.

 

De kommer man inte glömma under lång tid, även om man förbannar sig själv lite för att ha smakat på det ”enkla men goda” livet där nere- inget smakar likadant hemma i tråkiga sett till matkulturen Sverige sedan dess!

 

Men nu gör man ett tappert försök genom en flaska gott röd vin och hemlagad pizza iaf. Men vet att det är gott när en delidisk precis fått en JDM-missbrukare att rynka på pannan över priserna. Hoppas alla hajade den kopplingen… 😉

 

Önskar alla som alltid en superfin kväll, nu blir det dags för kvällens första glas vin!

5 tankar om “Äntligen i fas! Blogga bilar på väg från Japan & Italiensk matkultur!

 1. Adam Wangan Meet Crew says:

  Dagen låter minst sagt givande 🙂
  Vill bara säga kontakten med Bilsport ser lovande ut angående träffen,så hoppas dem kan ge klara besked nu bara.

  Så nu är planerna i rullning,hör av mig med mer info så fort jag kan.

  • Micke_J says:

   Vet inte vad man ska kalla det, men syskon-kompositionen spelas ofta på testbilden i SVT. Ger vibbar av ungdomen när man kom hem sent, och var så fri att man kunde titta på den ett tag innan man gick och la sig…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?