Ang. Kjolpaket etc från Kina med kass passform…

Då har jag ett erkännande att göra. För ett tag sen köpte jag för bekvämlighetens skull framskärmar som jag är rätt säker på hör till kategorin ”plast från Kina”. Anledningen att jag gav det en chans var att samma företag även sålde huven till min bil (som höll väldigt hög kvalité och hade en unik design som jag ville åt).

 

Skärmarna vart alltså lite av ett impulsköp, och jag försökte intala mig att det var av bra kvalitet och inte som jag alltid hållt fast vid att ”Kina-grejer sitter som skit och det blir back på all tid man måste låta en plastkille rätta till passformen- köp original direkt istället!”.

 

Skärmarna kom, och anade direkt ugglor i mossen. Eller snarare Kineser i vassen. Allting bekräftades snabbt när vi provmonterade skärmarna. Vi frågade oss snabbt om dessa skulle sitta på en Toyota Soarer eller kanske en Opel Vectra, eller varför inte Knight Rider Pontiacen från 80-talet? Helt BEDRÖVLIG passform och nu vart jag tvungen att flyga hem äkta Vertex istället för att det inte finns tid att ge sig på något annat som man inte på förhand vet passar ordentligt.

 

 

Då är den stora frågan nu. Vad göra med dessa skärmar? Företaget som sålt dom till mig har gått med på kompensation så ska inte hänga ut dom. Men välj av dessa alternativ om vad NI vill se mig göra med dom och kom gärna med egna ideér nere i kommentar-fältet:

 

 1. Hälla thinner eller annat brandfarligt ämne på och sätta eld på allt.
 2. Ta garagets största slägga och gå lös på dom.
 3. Låna min lilla-systers Toyota Corolla och köra över dom.
 4. Hiva dom ner för Maren-bron i Södertälje lagom när en Rysk pråm åker förbi.
 5. Ha med dom på en förfest med Södertälje-ligan, det går alltid sönder saker då kan man säga.
 6. Alla ovan alternativ?

15 tankar om “Ang. Kjolpaket etc från Kina med kass passform…

 1. Brenna says:

  Micke? Grilla Denniskorv? De skulle jag också vilja se!:)
  Montera dom på syrrans corolla istället:) Passform eller ej, de blir ju en ”stylad” bil som någon snorunge kanske köper som sommarräcer:)

 2. Martin L says:

  Hahah klart att du ska ha med de hit på förfest nästa gång – varför inte redan nu på valborg! Du vet ju att skärmarna knappast går levande härifrån 🙂 Tänk va fin maj-brasa vi kan göra av resterna efter att släggan varit i farten!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?