#9 Ten of the best @ Elmia 2013: Lukas Koos ”00Z Edition”

Vi mjukstartade med ett fint custom-bygge, och nu går vi in på något som också kan lämna en del av våra finsmakande fans att önska mera.

Oavsett vad man har att säga om Lukas Kooz, så lyckades dock killen än en gång på mässan som han gjort till tradition att debutera byggen på. Många priser och plats #9 på vår ”Ten of the best” blev det!

I år byggde Lukas på en Hyuindai Genesis med James Bond tema. En aning ”cheesy” kan man säkert tycka, men när man ser den Koreanska klumpen ha rätt mycket av  en Aston Martins smickrande linjer så fastnar ögat för mer.

(Foto av Steffen Nilsen. Som alltid ligger Lukas i framkant med en kreativ och intressant monter där alla hans fans får precis det dom vill ha = autografer och ”idolkort”. Mysfarbrorn Kooz.)

En vital del i vår ”jury”SIRPIERRE.SE hade inför denna års mässan göra sig till en stöttepelare för att redan innan ha folket med sig när ”Genesis-gate” skakade om. Ni kan läsa mer om detta HÄR.

Med mässan förbi behövs dock inget kompisröstande för att inse att denna Casino Royale grey Korean hör hemma på listan, även om vi la märke till småsaker som att lacken måste våtslipas etc:

(Blod, svett, tårar och en massa spackel ligger bakom mässans enligt oss bästa ”styling-bil”. Foto av: Steffens Foto)

[nggallery id=464]

–  – – – –

VIDEO:

#9 Ten of the best @ Elmia 2013: Lukas Koos Hyundai Genesis ”00Z Edition” from Superior Media on Vimeo.

– – – – –

Följ gärna VÅR FACEBOOK där vi kommer lägga ut bilderna i ett album och den som får flest ”Likes” blir ”Superior peoples choice”.

Under morgondagen presenterar vi #7 på listan, ett ondskefullt cleant bygge + ett par intervjuer!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?