4x 4WD Trafikmagasinet-test? Äntligen container-lossning igen!

God morgon på er alla läsare. Idag är det ett intensivt pass på kontoret (hur intensivt det nu kan vara att sitta i en bekväm stol bara och utföra saker) innan det bär av mot Katrineholm runt 13-tiden och lossa en container med fyra st fyrhjulsdrivna bilar!

 

 

Givetvis är denna (ovan) underbara Mitsubishi Evo IX (9) tungviktaren i gänget, men han är följd av ytterligare två riktiga dyrgripar i form av en rätt påkostad Subaru Legacy B4 RSK och en Nissan Skyline R32 GT-R.

 

Bil nummer fyra är en standard Legacy B4 RSK av nyare årsmodell och en rätt udda färg. Faktiskt en liten joker i sammanhanget som vi hoppas göra i ordning lite till våren kanske…?

 

Hursomhelst, rätt udda att för första gången få en burk med 4x 4WD. Rätt passande då vi är mitt inne i svensk högvinter. Nu kommer varenda en av dessa importer från Japan få bekänna färg och visa vad deras drivning går för i tuffast möjliga miljö!

 

Vilken tror ni är mest och minst körbar i snön av ovan nämnda? Jag lovar återkomma med en äkta ”Trafikmagasinet” rapport under morgondagen, för er som är för unga för att minnas denna pärla som man satt med pappa och tittade på när man själv var liten knatte; här kommer ett klipp:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=LmMFaUPodQ4

 

Där hör ni, Volvo 740 är en riktig långfärdsåkare- men bakhjulsdriften är konservativ… Good times! 😉

5 tankar om “4x 4WD Trafikmagasinet-test? Äntligen container-lossning igen!

  1. DK says:

    Jag säger bara Skyline Skyline Skyline skyline Skyline Ssskkkyyyllliiinnneeee!!!!! Så jag har vänta och äntligen är den här Mr M_J your iss the man ;D

    så det kommer bli Köra av i sommar det kan jag lova riktigt nice STORT TACK

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?