200MPH Soarern helt lackad, nu är det inte långt kvar…

20090720032Var ute hos Ramon aka Dreammaker idag och tittade på senaste nytt med bilen. Nu är alla toningar och själva klarlacken lagd. Nu återstår två våtslipningar innan den får sig en värstingbehandling med polermaskinen. Grabbarna i Dreammaker-verkstaden har jobbat hårt och nu är det upploppet med detta finishjobb.

 

Säger inte mycket mer just nu, utan låter bilderna tala sitt tydliga språk. När jag kommer hem på söndag ska jag ta flera detaljerade bilder och berätta mer om vad jag tycker om resultatet. Men hittills är helhetsintrycket av Ramons jobb G R Y M T! 😀

Skuggningar på kolfiberhuven:

20090720034

 

Och så i sidoprofil, vad tycker ni om toningarna?

 

Och tillsist, av sentimentala skäl och för att jag inte kunde hålla mig när en så förädlad Soarer ska få en etikett- ett litet handgjort motiv av Ramon där bak… 😉

 

Bring it on med kommentarer! 🙂

9 tankar om “200MPH Soarern helt lackad, nu är det inte långt kvar…

 1. niklas says:

  jag måste säga att jag älskar huven… så sjukt snyggt gjort och diskret.. vill ha de så.. de är nåt vi måste diskutera när det är dags för min bil… alla toningar är så coolt gjorda

 2. Dennis.7 says:

  hm, inte helt och hållet med i allt bloggande så detta kanske är meningen eller en slump, eller kanske väldigt vanligt. men hade inte nån bmw på elmia lite likt det där med kolfibret syns genom lacken? kusligt snyggt är det allafall, kan inte annat än att gratulera både dig och Ramon!

  • Micke_J says:

   Dennis: Det stämmer att det fanns en vit/grön BMW med liknande stuk. Dock lite annorlundare kontraster som var tydligare. Dock uppmärksammande jag den redan på Elmia och idén väcktes tack vare den bilen. Så bara tummen upp där, men Ramon har spunnit vidare på själva idén och mina visioner och tagit det till en annan nivå om du frågar mig. 😎

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?