200MPH MajoR Soarer snart ihop igen? Duell mot Phantom Supra?

Det är bara erkänna, i samband med att vi lanserade MAJOR BY SUPERIORIMPORTS så har man haft mindre tid för den egna 200MPH SOARER och istället prioriterat Robin Antonssons ”Phantom” Toyota Supra.

 

Ni som följer det projektet vet att det är under stadig utveckling, och vi skäms inte för att säga att vi är tacksamma över de prov vi sätts på i form av småstrul och enkla praktiska lösningar vi testar/förändrar hela tiden.

 

Ska bli ruskigt skönt att på fredag innan SUPRA CLUB SWEDENS event på Malmby flygfält, Strängnäs kunna gå över lite saker utan superpress. Samtidigt ska mannen bakom det mesta av mappning, ”Dr. Ernie” på DTE RACING ge den en översyn och förhoppningsvis klämma fram några hästar till nu när motorn är i bilen… 🙂

 

 

Riktigt läckra bilder från GATEBIL MANTORP förresten av den ökände bilfotografen ZIKEN

 

Samtidigt väcks suget efter att den stackars nedprioriterade Soarer man själv äger ska börja rulla igen. Johan Carlsson har fått som uppgift att fixa en bättre lösning och få på kardanaxeln igen som har en förmåga att gå sönder och trilla av.

 

Samtidigt sneglar man eventuellt ihop med Mr. Daniel Troberg & Co lite mot att göra en racesatsning och lätta bilen en smula då den ändå är allt annat än komfortabel just nu, men vi får se hur tidsperspektivet kommer se ut då veckan varit körig som det är redan?

 

Kan passa på att tacka Dan Toresson på Superior Syd för att han (med Stoffe) gjorde det sista för att få ner kardans sista adapterplatta. Lyckades t.o.m. knäppa en bild på härket som nu också är en bult fattigare från växellådan.

 

Inte så roligt, men skam den som ger sig- tur att man har bra folk omkring sig som ställer upp iaf…! 🙂

 

 

Återstår att se om den kommer till start i helgen, en aning tveksam. Men målet är att ”gamla gänget” ska ta den till minst ett streetrace i år. Vi får väl se…?

6 tankar om “200MPH MajoR Soarer snart ihop igen? Duell mot Phantom Supra?

    • Micke_J says:

      Detsamma… 11.25 är mitt personbästa, det fanns mycket utrymme att förbättra där. Men du har mer effekt, mindre vikt och säkerligen en bättre förare än mig. Kul blir det oavsett resultat. Håll tummarna för Mr. Carlssons magic…

    • Micke_J says:

      Du kommer känna med laddtrycks-styrningen att det är en barnlek att åka rakt fram, men däremot tror jag man tappar lite gentemot om man kört utan och hade riktiga gummin bak. Vi får väl se, du får låna samma däck som jag körde min 11.25 med. Tror du bara har att vinna på att det inte är klistrat = en tia ska det fan bli. Vore coolt. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?