ZzZz: Mailen ikapp och jätte check-list påbörjad + Tullverket x2…

Ett sömnigt blogginlägg efter en natt av lite kontors-arbete. Nu har jag verkligen lagt Julen bakom mig och kommit i balans efter att rastlöshet den perioden knappast gjort någon nytta.

 

Vi kör på stenhårt ändå in till tolvslaget med att ha en distinkt plan för vad som ska hända när man trampar gasen i botten och rivstartar är 2011.

 

Redan nu efter en snålt tilltagen ribba för vad som klassar in på ”att-göra” listan så fyller man upp en hel del, även projekt i Katrineholms-verkstaden för h e l a perioden fram tills Elmia 2K11 ska spikas.

 

Det kommer nog vara rätt full där hela vägen fram då vi prioriterar en hel del vassa byggen som kommer kräva extra mycket noggranhet, men hoppas de små grenar som börjat bena ut sig kan avlasta all övrig efterfrågan som komma skall på tuning/verkstadsjobb.

 

Ska imorgon på en tråkig egentligen solklar dubbelarbete grej imorn då deklarationer för att tulla måste hämtas, inte ofta man är mänsklig (*host* VA?! *host*) men nu var det slut sedan sist.

 

Och då måste man in till storstan en helt onödig extra vända, för att sedan dagen efter komma med ifyllda papper och betala farbror staten hans beskärda del av kakan för att vi berikar landet med JDM-kultur.

 

(Kan man inte göra amerikanske Uncle Sam mer karaktäristiskt lik Herr. Reinfeldt samt ha blå/gula kläder istället?)

 

Alternativet hade varit att göra allt på plats, men det är ärligt talat kaoz där uppe så man vill knappast ägna de ca 2-3 timmar av 100% fokuserat pappersarbete i den miljön. Allt från ryssar som inte pratar ett ord svenska/engelska till förvirrade överklass-borgare som ska tulla sitt spontana bilköp från USA utan att ha koll på ett skit när det gäller importen väl hemma i Svea. Livat värre!

 

Iaf. ikapp med mailen nu, och får jag bara en lugn stund på torsdag förmiddag så är stora checklistan förmodligen klar sedan…

 

…och då ska de 50-60 talet ”att-göra” punkterna bara utföras också. Give me your best shot 2011! 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?