SuperiorTV: Första tramsiga testet, Kooz nästa bil = Zelvis (Presley)?!

Nu har vi blivit lite varmare i kläderna efter att ha insett att det är mycket nytt att bemästra. Nedan klipp är egentligen material som borde hamna ”behind the scenes”– men vi kände att det var dags att visa vad SuperiorTV-studions roll i det hela är!

 

Vi inledde spontant att prata om absolut ingenting, det ledde till ett slumpartat påstående om Elvis Presley och slutade med en riktigt (lättsam) diskussion om hur Lukas Kooz nästa bil skulle kunna se ut?!

 

Jajamen, ingen av de som figurerar i TV-snutten är speciellt rutinerad med en mic i handen. Och mycket inspiration i redigering är givetvis hämtat från komedi-ikonerna Filip & Fredrik. Tänk om man hade deras sinne för humor och fingertoppkänsla för bra TV… Men vart helt OK ändå tycker jag!

 

Superior TV first tryout. Debating what if Elvis Presley drove a JDM car VS Lukas Kooz (Youtube):

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=2a1gLNVGxI0

 

Vimeo:

 

Superior TV first tryout. Debating what if Elvis Presley drove a JDM car VS Lukas Kooz from Superior Media on Vimeo.

 

Vi kan nog vara mycket roligare än såhär, och inte för att vara en kärring (no disrespect) men ingen av oss har en stylist eller är speciellt fräsch/utvilad i dessa inslag. Vi hoppas vinna våra fans när inslagen om bilarna börjar droppa in och ni får våra starka åsikter om allt sånt. Inte med humor-TV… 😉

 

Om ni ska kritisera, bedöm gärna praktiska saker i själva filmandet och kvalitén i det- inte själva innehållet som bara i grunden är ett ljudtest!

7 tankar om “SuperiorTV: Första tramsiga testet, Kooz nästa bil = Zelvis (Presley)?!

 1. Steffen says:

  Bra: Många kameravinklar, bra variation mellan vinklarna som ger lite mer flyt i det hela, Elvis-plingandet fungerar betydligt bättre i detta sammanhang än topspeedplingandet i Face-off Mantorp 😉 och bildkvalitén är mycket bra.
  .
  Dåligt: Kan va min burk som är på tok för slö men det verkar va minimal offsync mellan audio/video så det blir lite smått störigt när det inte är helt 100% syncat.
  .
  Sen för att kommentera innehållet så tycker jag ändå att det inte var helt fy skam ändå 😉 Lite småskön humor som förstärks mer med bilder och ljud så ja….. i det stora hela så kan detta bli riktigt trevligt 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?