Superior TV: Mercedes Black series replika, vilka är skillnaderna?

Att riva ner och börja bygga på en lyxbil värd stora belopp hör inte till vanligheterna här i Sverige.

Speciellt inte när man dessutom ger sig på att få den likna en av de mest exklusiva och råaste modeller märket i sig har att erbjuda?

Micke_J och Sir_Pierre tog en närmare titt på en Mercedes SL som fått full ombyggnad så den liknar en ”Black series”.

Merca-experten Pierre ger oavkortat raka puckar om vad som skiljer mot den äkta, och vi slänger även med ett par subjektiva åsikter om bygget som höll väldigt hög finish!

Vi hoppas på mera feedback på alla Superior-TV klipp, ni får mer än gärna ge kritik bra som negativ på bl.a. VÅRAN FACEBOOK. 🙂

2 tankar om “Superior TV: Mercedes Black series replika, vilka är skillnaderna?

 1. Petri says:

  bra film men han har missat poängen med bygget bara,lite synd. Målsättningen var att bygga en replika fullt ut och då har man märkena, dels för att dom är svåra att få tag på inte bara gå in o hämta ut sådär, sen dom som vet hur en blackseries ser ut skrattar om det står sl 55 bak och man byggt om den så som jag gjort. Bygger man en replika går man fullt ut annars är det ingen ide att bygga en replika.. Visst kunde man byggt på sl 65 men den har inte lika gott registrer.

  Mvh

  P3

  • Micke_J says:

   Det köper jag till 100%. Då har du lyckats fullt ut, och jag hoppas du ändå förstod att vi var MYCKET förtjusta i bygget då vi knappt hade tid till att prata om enskilda objekt; men denna kom ändå med. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?