Johan Linds äventyr med Widebody Skylinen – Älvdalen 100,5m race!

Ett givet steg när vi sålde den unika Widebody Skylinen som stod utställd på ELMIA MÄSSAN 2009 var att den nya ägaren måste vara en framåt person som gillar att synas.

 

Sagt och gjort så lyckades vi nog bättre än vad vi hade hoppats på när Johan Lind från Sälen köpte kärran, det finns redan nu historier att berätta som är lite ”för mycket” att dela med sig av när det gäller den mannen och hans förmåga att hamna i centrum… 🙂

 

 

Iaf så tog han för ett litet tag sen bilen och åkta på en festival som inte är så fan vid hett Trackday-stukade JDM-bilar. Jag låter hans resumé tala för sig själv:

 

”Som sagt här kommer lite actionbilder från mitt deltagande på Älvdalens musik och motorfestival, Totalfemma på 1/16 engelsk mil, lr 100,5m! 5,36 i et, 60 fot på industri alfalt= 1,972sek Slutfart 110,66.

Han som vann hela schabraket hade en Dodge Charger 68 med 900+ hk, helt ok med sugmotor!!!

Hans tid var 5,04, så det var tight mellan 1:an och 5:an! Totalt ca 20 bilar 10 mopeder, 2 sporthojjar å en fyrtakts snöskoter med turbo.”

[nggallery id=50]

 

Rätt trevliga bilder och det verkar som folk verkligen låter sig charmas av våra spektakulära importbilar. Sjukt roligt att hobbyn får lite spridning, hoppas på fler tuffa Japs-bilar runt Sälen till nästa säsong. Och om du som läser detta är sugen på något likadant så är det som vanligt bara att KONTAKTA OSS som gäller… 🙂

4 tankar om “Johan Linds äventyr med Widebody Skylinen – Älvdalen 100,5m race!

 1. Johan with the wide butt... says:

  Komentatorn tyckte jag hade en grym bil, som hängde på dom värsta så pass bra, när dom enda modifieringarna på min bil var Öppna filter å Japs-dämpare…. Jag tyckte alla jänkebilsfantaster skulle få sig en tankeställare, att 800-1000hk inte är så hett i en 2 tons ölpråm från slutet av 60:talet, så jag sa till speakern att min bil var helt orginal 280hp.. hahaha! Det stack nog i ögonen på många! En kul side story är att jag förhandlade till mig 40 öre rabatt på V-Power per liter, å gratis hyrfilm, forever!!! Om jag lät Shell i Sälen vara min ”Anmälare” till detta evenemang, som kostade 50 kr… Sen vann jag även en splånk ny Cirkelsåg, som arrangören Wheels hade ordnat fram! Så all´n all, helt ok dag!

  • Micke_J says:

   Hahaha, aldrig några helt normala omständigheter kring dina förehavanden… Kan säga att du redan nu fått mer tillbaka på ditt ägande än vad vi fått under hela vår karriär! Smutt med en cirkelsåg, ska du ha den med ner till K-holm nästa vända in case of urgent need to break out of jail? 😉

 2. Johan with the wide butt... says:

  I´w got a get out of jail card from my Monopoly with me were ever I go from now on!! 😉 Men en cirkelsåg kan ju va bra att ha om Katrineholms finaste inte gillar mitt slipp-ut-ur-finkan-kort! Nästa vända ner så ska jag väl även ta det lite lugnare, får se om det hjälper?!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?