INTERVJU: Vi träffar Erik Jonasson,”årets JDM-bygge” – Datsun 240Z S30!

Idag publicerar vi en intervju med Erik Jonasson vars groteskt feta Datsun 240Z S30 vi nyligen gjorde en ENORM SUPERIOR SELECTED FEATURE på i bloggen. Hoppas ingen missat det reportaget!

 

Vi träffade Erik tidigt på säsongen under WANGAN MEET III, och kunde redan där se att detta var ett bombnedlag på ”JDM-kartan” detta år.

 

Han tog hem första plats på TEN OF THE BEST på det eventet, och det känns roligt att mycket som nämns i VÅR FEATURE även diskuterades under denna intervju. Vi får ge SIR_PIERRE mannen som har huvudrollen i denna intervju och ger den ännu en dimension. Enjoy!

 

Interview: Erik Jonasson, owner of ”JDM car-buil of the year 2011” and his Datsun 240Z S30 from Superior Media on Vimeo.

 

Erik är en riktigt trevlig och jordnära kille, med stort hjärta för JDM; och har byggt upp ett grymt kunnande inom OLD SCHOOL JDM  sedan han köpte bilen i augusti 2010. Vill därför inte bara hylla hans bil, utan även ge han en välriktad klapp på axeln för att vara den sortens entusiast hobbyn behöver fler av. Skippa besserwisser-mentaliteten ni unga grabbar!

 

Ni hittar Eriks egna Facebook-grupp om gammaldags Japanare HÄR, och glöm inte gilla VÅR FACEBOOK också om du inte redan gjort det- av bara farten kan ni även studsa in på BILBILDER.SE som står för samtliga foton!

2 tankar om “INTERVJU: Vi träffar Erik Jonasson,”årets JDM-bygge” – Datsun 240Z S30!

  1. 1JZ Tompa says:

    Man kan bara gratulera Erik till vad jag anser är en av de coolaste JDM bilarna som nöter svensk asfalt!
    Och grattis till Erik för att han behåller en väldigt ödmjuk attityd trots all uppmärksamhet hans bil fått under 2011.
    See you out there!
    JDMmmm…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?