GALLERI: XXL mängd härliga bilder från Superior Meet 2011 av Peter K!

Vi är inte färdiga med Superior Meet 2011 ännu, utan fotograferna har redigerat bilder i makligt tempo. En som däremot bara tog ett gäng bilder strikt ur entusiastsyfte är Peter Kaldjärv som kör en väldigt speciell Honda Civic FD2 som vi importerat DIREKT FRÅN JAPAN åt honom.

 

Gillade bilderna skarpt och tillägnar därför en del bloggande åt dom också, tycker det visade vilken fin bredd av olika bilar som vi hade på besök där 90% av dom är importer som vi gjort (*stolt  = ja!*).

 

Det är som jag var inne på tidigare idag ett redigt hallelujah för att träffar som dessa måste det bli mer av nästa säsong. Vi har en gemenskap som inte går att plagiera, och utan att vara pretentiös håller bilar mer än måttet för att visa upp för allmänheten och nyfikna. Så… mer träffar 2012 helt klart! 🙂

 

 

(Här har vi mannen bakom kamerans egna bil, som omnämnt en mycket udda 100% JDM Honda Civic FD2 med kombinationen 2000cc V-tec motor och automatlåda! Som loggan snyggt i grillen avslöjar är det ett komplett kjolpaket från Mugen som sitter på, samt att den sänkts med Mugen-chassie och vilar på klassiska Enkei RPF1 fälgar i 18″. Love it!)

 

 

(Då mannen som kör denna 500+HK RX-7 sitter precis bredvid mig, så måste det bli nästa bild att blogga om. Denna maskin har fått mycket tuning gjord av oss, och Henrik Gunnarsson som även är en av våra lojalaste mekaniker kan skryta om en fullt byggs 13B-REW wankelmaskin med skalperade lågkomps-rotorer och hela baletten; powered by Trust T78 singelturbo. Han är en j*kel på att bränna däck med, som ni säkert sett på VÅRAN FACEBOOK.)

 

 

(En annan bil som var duktig på att bränna däck var min egna 200MPH SOARER som fick luftas första gången denna säsong genom att ha ihjäl en uppsättning däck. Bilden döljer en rentutsagt horribel ”stance” rätt bra, men tror att med nytt chassie och lite labbande så kommer de 19″ Aston Martin V12 Vantage fälgar som sitter på komma till sin rätt…)

 

 

(En annan import vi är mycket stolta över, även om det krävdes en extrem entusiast i form av Håkan aka ”Skyracer” för att göra den; är denna Initial-D replica Toyota Sprinter Trueno AE86. Vad tycker ni hardcore fans av den berömda serien, är det en 100% kopia eller saknas något?)

 

 

(Våran division av VIP-bilar är inte så stor, men SIR_PIERRE representerar den väl med sin pedantskötta Lexus LS400 som vilar på en uppsättning nyimporterade MRR 20″ fälgar. Vad tycker ni förutom att den uppenbarligen behöver sänkas?)

 

 

(Man skulle egentligen kunna kalla det en standard egenskap för de som är med i Superior-familjen, men frågan är om det finns lojalare och ihärdigare medlemmar i den än paret Dan Toresson och Anusha Christie som äger denna Subaru Forester STi -05. Denna import vi gjort åt dom har nog varit på flest träffar av alla, och går som en klocka vaaarje gång. Favoritbil = Tveklöst!).

 

 

(…och när vi är inne på lojala och målmedvetna människor som kör Subaru så kan David Johansson @ SUPERIOR MEDIA stolt känna sig välkommen i den gruppen. Hans Superior-importerade Subaru Impreza GC8 Type-R har också hunnit gå en del mil, och medverkat här och där. Kan ”råka” nämna att David la upp ett riktigt läckert galleri på VÅR FACEBOOK nyligen som är väl värt att kolla in om ni diggar bilen!)

 

 

(Här har ni en annan Mazda RX-7 som vi har TILL SALU åt en kund til oss. Inte så illa va? Ta en extra titt och kom med ett bud, det är nog den överlägset mest prisvärda vänsterstyrda FD3S vi någonsin haft nöjet att erbjuda till salu så… Think about it!)

 

 

 

(Vi måste ju även nämna en annan helgo kille vid namn Steffen Nilsen som äger denna ”mint condition” Subaru Legacy B4 RSK av årsmodell 2002. Han har bevisat mer än en gång att denna premium-modell från Subaru hör till de mest allround och mest balanserade sett till prestanda/komfort modellerna som finns överhuvudtaget i JDM-djungeln.)

 

 

(En härlig samling Subaru där vi bl.a. har med Bo Janzons Legacy B4 RSK, Martin Gustavssons Subaru Legacy Wagon och Per Anderssons Subaru Forester. Boxer hade nog en liten dominans på träffen ändå när man tänker efter, och inget fel med det!)

 

 

(Freddan Andersson från Katrineholm har tillsammans med Daniel Troberg hand om mycket av rekonderingen av bilarna. Detta är förstnämnde mannens egna bil, och putsen är inget att klaga på- eller hur?)

 

 

(Tony ”Tonkan” Svensson är ett bra exempel på en kille som vet att man kommer långt med lite tålamod. Hans import vi gjorde skötte vi helt och hållet ”på distans” = att han från dag 1 då han anlitade oss för ett IMPORT FRÅN JAPAN uppdrag tills den var reggad och transporterades hem till honom bara kunde sitta lugn i båten. Denna Nissan Silvia S15 är av den ovanliga ”L-package” modellen som är bland de sista tillverkade.)

 

(Ännu en fräck bil vi har TILL SALU och verkligen kan rekommendera i det prisvärda segmentet, en Nissan Skyline R32 GTS-T som lovar mycket i potential för en bra busbil. I bakgrunden ser vi Jon Olsson och Henrik Gunnarsson skåda in i en RX-7 som ni säkerligen läst mycket om som tillhör Alex från Ö-vik. Hmm…)

 

(Att detta inlägg blir så sinnes långt beror på att man snabbt påminns om vilka kanonmänniskor som finns inom Superior-familjen. Denna Soarer med tydliga drag åt Hellaflush-hållet sålde vi till ”1JZ-Tompa” Wennerström som med sina grabbar varit en härlig klick energi på träffarna under sommaren. Det ni inte vet är att denna ”low and slow” bil inte är blyg för att användas- vilket hans deltagande i Burnout champion 2011 kommer visa. Film kommer, lovar.)

 

 

(En bil som tyvärr inte hann bli ”klar” för att dela i Burnout champion var denna superläckra Nissan Silvia S15 som vi importerat åt Adam Olsson från Hallstahammar. Med sin rentutsagt svinlånga lista på eftermarknadsdelar som finns på denna godisbil hade han säkert inte gjort bort sig, men det mycket speciella styrsystemet från Tomei Reytek ska mappas om till E85 innan leverans… så vi får helt enkelt vänta tills 2012 för att se mer av denna pärla!)

 

 

(Sista bilden i detta förträffliga galleri är på en Holy Graal av Mazda RX-7 = Spirit-R Type-A! Denna pärla har ägaren Gzon haft till salu ett tag, men smakar det så kostar det- men kan sätta samtliga fingrar på handen på spel över att denna är den mest ovanliga och mest välskötta RX-7 som någonsin satt sina däck i Sverige. Kika på SPECIFIKATIONEN HÄR och kom med ett bud så du tillhör den absoluta JDM-eliten redan idag!)

 

[nggallery id=381]

 

Oj oj, blev en del att skriva om… Men ändå räcker det inte för att visa vilken otroligt lyckad ”intern” träff vi hade denna underbara lördag. Jag hoppas ni tyckte det var en säsongsavslutning som hette duga, fast vi inte satte ett högre mål än att ha lite tid ”för oss själva” och bjuda på lite god mat! 🙂

 

Tveka inte att kommentera nedan och även GILLA VÅR FACEBOOK där diskussionen fortsätter delvis. Fasen, nu längtar man ännu mer till säsongen 2012…

3 tankar om “GALLERI: XXL mängd härliga bilder från Superior Meet 2011 av Peter K!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?