GALLERI: Vi säger allting med bilder; Gatebil Mantorp = all in!

Jag har aldrig i mitt liv träffat så mycket folk och byggen man respekterat skiten ur, och ärligt talat på bästa barnsliga vis beundrat. Det känns dagar som dessa som allt arbete som kalla affärsmän skulle kalla ”pet projects” gett en hel del, att de broar man varje dag utan baktankar bygger börjat gränsa sig; men detta är bara början…

 

 

Jag har trots den bästa möjliga hjälpen från hela Superior-familjen på plats som springer ärenden, fixar mackor, tar emot samtal och projekterar med de hundra saker jag inte hinner på min hundra punkter långa lista; ändå inte tid att blogga. Men vi har nu ett galleri att presentera, och jag, Pierre och även Cim Nilsson ska försöka blogga mer.

 

 

Fast njut av bilderna nu och lita på att man jobbar hårdare än någonsin på att samla material och rentutsagt episka klipp. David Johansson har verkligen klivit upp ett par nivåer och sitter sällan still, och det kommer verkligen ge resultat…

 

[nggallery id=300]

 

Önskar jag kunde skriva mer om varenda möte, eller som mitt egna råd till andra- föra logg över varje person man hälsat på som slutat med att man lämnat med ett smile på läpparna. Det är grymt här nere och jag orkar inte tjata sönder om superlativ utan ska nu ut och göra mer nytta istället!

 

 

PS. Vad tycker ni om Pierres nya flickvän Stefanie? De förlovade sig igår, med villkoret att den skånska charmören lovade sluta med att äta på McDonalds…

 

…jodå, givetvis är allt som står på internet helt sant och inget påhitt. 😉

En tanke om “GALLERI: Vi säger allting med bilder; Gatebil Mantorp = all in!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?