Espresso, Ian Astbury och självklart trötta Tullpapper…

Idag skulle inte bli min livs roligaste dag, och knappast kommer detta inlägg heller att bli något minnesvärt. Speciellt inte när man har lite av en tidspress på att hämta en stackars person i kylan snart. Stackaren, tänk på det nästa gång ni bokar en skjuts med mig; ni kan få stå och frysa om jag måste blogga… 😉

 

Har iaf åkt Stockholm tur och retur, förundrats över det trafikkaos som pågår där med alla ombyggnationer samt kommit hem och suttit med alla tullpapper. Finn ett fel i bilden till vänster förresten, en Julklapp som inte nått sitt mål än.

 

Men iaf. Under morgondagen blir det ju förtullning av de fyra kommande bilarna efter nyår. Blir alltid lite av en längre resa som blir längre om man inte har en fast struktur, så timmarna sticker iväg om man inte har fokus.

 

Minns de stunder man bodde i en trång etta och gjorde allt på ett lågt vardagsrumsbord, plus att man var ganska (mycket) stökigare av sig då. Knappast ett stressfritt minne, men i ”nya” kontoret är detta en breeze to walk through. Skönt det!

 

Har i stort sett missbrukat espresso för att palla med, men känner mig väldigt nöjd över att ha allt klart idag så man kan fokusera vidare på el checklisto gigantico imorgon istället förutom en ny tripp till stora byn.

 

På tal om den ädla svarta drycken, är man den enda kaffenörden i denna blogg? Alla ni som missbrukar alldeles för mycket sena kvällar i garage om nätterna, klart som fasen ni också är beroende av det… eller?!

 

Ropa till om ni finns där, vet att jag med mitt ständiga tjat om ”bättre kaffe” inspirerat ett antal av våra vänner att också investera i t.ex. en bättre maskin som brygger espresso. Ge er tillkänna! 🙂

 

Tänkte bara för att ge detta inlägg lite liv iaf. dela med mig av dagens musiktips om man nu ska börja plagiera SIR PIERRES sätt att blogga på. Detta är fd. sångaren i The Cult och en ikon för de lite mer underground rockfans som finns där; Ian Astbury som stått för det idag med sitt soloalbum i mitten av 90-talet:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ya7ayoe2MVA

 

En lite bättre produktion och detta hade kunnat varit ett album i hyllan. Men annars var det mest helt OK stimulerande rock som skiljer sig från mängden. Och hans röst är riktigt bra. Try it?

 

Tillbaka igen under morgondagen, väntar fortfarande på att auktionerna ska kicka igång igen- men finns annat att roa er med såhär nära inpå skifter 2010 —> 2011 också. Ses imorn!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?