Cimmys ”Series 8” -99 spec RX-7 a lá Superior!

Idag blir det ganska lugn dag planeringsmässigt. Blir ett ryck framöver att sätta sig in i nya auktioner = sena nätter. Våran IMPORTGUIDE  har fått många spekulanter för att köpa bil ”direkt” i Japan och framöver hoppas jag presentera en av dom killarna som valt att ställa upp på att vi gör en följetong om själva jakten och köpet- hela vägen från Japan till Sverige. Ser enormt mycket fram emot det, då det är ett häpnandsväckande sätt att göra affärer på som är smidigt både för oss och kunden. Ligger enorma förtroenden på våra axlar här, men vi har hittills 100% nöjda kunder som lett till flera liknande köp. Gäller bara ha lite is i magen och ”guts” så är en drömaffär inte långt bort för spekulanter på en Japansk sportbil…

 

Men just nu ska det städas och lagas mat så att veckan blir organiserad på bästa möjliga sätt. Tänkte snabbt presentera en intressant bil vi sålde till Cimmy i Södertälje i vintras. En riktigt tuff -99 RX-7 med mycket godis på utsidan. Man kan ju t.ex. inte missa C-west kjolpaketet och dom sjukt tuffa Volk CE28N fälgarna. Vidare så har bilen en väldigt annorlunda eftermarknadsvinge med kolfiberplan, och att det är en -99 ”Series 8” Type-RS spec gör att den har annat chassie från fabrik som är riktigt gött.

 

Cimmy är en sån kille som vi blir riktigt glada över att ha som kund hos oss. Någon som lägger mycket tid på sitt intresse och åker mycket på träffar, meckar mycket själv osv. När bilen fick lite strul med att ladda första turbon la vi in en överväxel direkt för att få en lucka att ta in den på felsökning. -99 spec bilarna har helt annorlunda sekventiellt system för turbona och det är inte alltid lätt att felsöka dom, men Gzon har genom åren förmodligen varit bland de få i Sverige som regelbundet skruvat med dom (förutom att han ägt just nu 3st personligen som han lekt med fritt).

 

 

Vi fick iaf ordning på bilen efter ett par timmars felsökning och ett nytt ventilpaket, tillsammans med den klassiska ”vaccumslangs-service” som de flesta sjuor gör bäst i att göra efter 5000mil. Cimmy tackade inte nej till några schyssta Superior-dekaler och här är resultatet. Som vanligt hoppas jag kunna återkomma till bilen under säsongen när vi stöter på varandra ute på gatorna eller vid framtida uppgraderingar…

 

Om du är intresserad av att få din RX-7 felsökt eller strul åtgärdade, tveka inte att KONTAKTA OSS omgående för att boka tid!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?