Bjurströms Mintblåa RX-7 kommer ”hem” igen…

20090514945 I brist av tid (sitter på Macdonalds och ska precis åka neråt Oskarshamn med Supran, Dennis stampar otåligt med foten medan blogg-wannaben skriver detta…) skickar jag bara upp lite bilder på Andreas bil som han med fader har lackat om.

 

Man kan kort och gott säga att vi tillsammans ritat upp ett grymt projekt där vi utgick från en RX-7 kaross vi hade ståendes. Andreas del var att fixa insidan, vi resten! Tycker nog Herr Bjurström skött sin del mer än väl, och färgen gör sig inte rättvisa på bild. Såg den på släp på väg mot K-holm och när solen slickade den sken den upp i stark lila- klart häftigt även om det är enkelriktat på show än race i min smak!

 

Blocket står the one and only Lars ”Arvika” för att gör i ordning och rapporterna jag fått hittills har varit mer än positiva. Ska även där beskriva i detalj vad vi valt för setup gällande renoveringen, kommer bli en hyvens maskin av det är jag tvärsäker på iaf. Resten är som sagt upp till oss, allt mekaniskt arbete och sedan ett Superior ”Boost up” kit.

 

Älskar denna typen av projekt och vi har gjort ett par stycken som varit ”unsung heroes” när man ser före --> efter resultatet. Lovar att om jag visar en bild på chassiet från Dag 1 så kommer ni nog nicka instämandes att det inte finns något roligare än se en vacker bil växa fram- och dessutom gå som fan!

 

Om ni är intresserade av att sjösätta ett liknande projekt ihop med oss är det bara KONTAKTA OSS så skräddarsyr vi något som passar just dig perfekt. Vi har enkelt sagt inga gränser för vad som går att åstadkomma ihop med rätt kund…

 

Nu måste jag rusa, Dennis bryter ihop. En sista bild där jag försöker fånga Pearl-effekten i lacken. Ska försöka med ett inlägg eller två från resan ner också, så besök bloggen stadigt under dagen! 🙂

 

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?